AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Türkmen İlkokulu

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlerimize armağanı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı sayılan 19 Mayıs 1919, tarihimizin dönüm noktası ve istiklal mücadelemizin sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da başlattığı bağımsızlık hareketi Türk milletinin gücü ve desteği neticesinde başarıyla sonuçlanmış, millî mücadelenin her safhası dünya tarihine damgasını vurmuştur.

Millî mücadelenin 102. yılına ulaşmasının gururuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Şbt

Türkmen İlkokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı yüz yüze eğitime ara verilen dönemde Okul Müdürü Ahmet Ali BABACAN köy Muhtarı Ali KIRAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan EMEKSİZ okulun temel sorunlarını görüşerek tespitini yaptılar ve köy halkı ve hayırseverlerin katkıları ile köy muhtarımızın öncülüğünde bir dizi tadilatı gerçekleştirdiler.