T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Türkmen İlkokulu

Türkmen İlkokulu

Telefon
02724631343
Belgegeçer
0
WEB
https://turkmenio.meb.k12.tr
Adres
Türkmen Köyü, No 118A, Emirdağ/Afyonkarahisar
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
0
Öğretmen :2
Öğrenci :19
Derslik :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :319
Öğretim Şekli :Tekli öğretim tam güm.
Saatler
08:30-15:00
Isınma
Okulumuz kömür yakıtlı kaloriferle ısınmaktadır.
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Minibüs ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
İlçeden geliş yapılacak olursa Çaykışla ve Göveççi köylerindeki öğretmenlerin servisi vardır. Bu servis sabah ilçe merkezine öğrenci taşımakta, dönüşte öğretmen servisi yapmakta. En son ilkokul ve ortaokul öğrencilerini taşımaktadır.
Yerleşim Yeri
Köy dağlık bir alanda kurulmuştur. Halkın çoğunluğu yurt dışına yerleşmiş olup. köyde yaşayanlar hayvancılık ve tarım işi ile uğraşmaktadır. Okulun lojmanı mevcuttur. Kaloriferli olup, boya ve badana işlemi yapıldıktan sonra barınılabilecek durumdadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ile 98 km ilçeye 22 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuza 10 Şubat 2021 Çarşamba Günü İlçemiz Liselerinden birinde kullanım dışı olan etkileşimli tahta okulumuza kazandırılmıştır. Emirdağ ilçesinde etkileşimli tahta olan iki birleştirilmiş sınıflı okuldan biridir.
Yazdır